Yhteistyö Jaxin kanssa alkoi 2015 lopulla. Rehellisesti on sanottava, että aluksi kokeilimme heitä aika pienessä mittakaavassa – mutta varsin pian selvisi, että Jaxissa todella osataan ja että heihin voi aina luottaa. Siksi yhteistyömme on laajentunut merkittävästi ja. Kumppanuudesta höpistään aina paljon, mutta useimmiten se jää sanoihin. Jaxin kanssa kumppanuutemme on aitoa.–Jani Teräväinen, Työmaapalvelut Express Oy

Kun ensin sovitaan, mitä tehdään ja sitten tehdään mitä sovittiin, niin yleensä hyvä tulee!

Me Jaxissa uskomme siihen, että oikeanlainen palvelu alkaa asiakkaamme kuuntelemisella tarkalla korvalla. Ammattilainen arvostaa toista ammattilaista – turhiin kommervenkkeihin tai puolihuolimattomaan työhön ei ole kenelläkään aikaa.

On ollut ilo huomata, että osaamisemme ja ammattitaitomme on ollut avuksi sekä yritys- että henkilöasiakkaillemme. Kiitos teille kaikille!

Eiköhän jatketa hommia? =)

“On tietysti tärkeää, että hommia löytyy ja niitä riittää, mutta yhtä tärkeää on, että voi olla varma siitä että työnantaja huolehtii kaikesta hänelle kuuluvasta. Jaxin kanssa voi olla rauhallisin mielin ja keskittyä hommiin!”
– Juha Väänänen ja Pasi Rönkkö, Jätkäsaaren työmaalta

“Jaxin kanssa ei tarvitse selittää asioita moneen kertaan ja soitella perään. Huomaa kyllä, että Jax on suunniteltu ammattilaisrakentajaa varten. Miksei tällaista palvelua ole aiemmin saanut?”
– Rakennusmestari Kenneth Mickelsson, MM-Yritysrakentaja Oy

“Med Jax behöver du inte förklara samma sak flera gånger eller ringa efter. Man märker att jax är konstruerad för professionella byggare. Varför har inte denna typ av tjänst tidigare funnits?”
– Byggmästare Kenneth Mickelsson, MM-Yritysrakentaja Oy

“Jax tietää mitä tekee. Kaikki asiat sujuvat ja on semmoinen olo, että Jaxissa oikeasti välitetään siitä, että työntekijöillä on asiat hyvin. Semmoinen on harvinaista.”
– Riko ja Mart Kändma, MM-yritysrakentaja Oy :n hommissa

“Jax teab mida teeb. Kõik asjad sujuvad ja on selline tunne, et Jax-is päriselt hoolitakse sellest, et töötajatel on kõik hästi. Selline suhtumine on haruldane”.
– Riko ja Mart Kändma, MM-Yritysrakentaja Oy töömaalt